Escape room tim bilding

Tim bilding u escape room-u je jedno potpuno drugačije iskustvo, doživljaj koji se prepričava, događaj koji se pamti.

Tim bilding prednosti

Tim bilding i jačanje poslovne saradnje uvek su u fokusu uspešnih preduzeća.

Pored klasičnih tim bilding aktivnosti kao što su izleti i sportska takmičenja, postoji i noviji trend – igranje igara bekstva.

Ovo je mogućnost da se zaposleni otvore jedni drugima, da se prevaziđu mnoge zablude i eventualni sukobi koje su zaposleni imali među sobom, kao i da razviju razumevanje jedni za druge (kao saradnike i kao ličnosti).

Escape Room Voodoo Tales EscapeMania Beograd Vudu priče

Zašto su Escape Room avanture sjajan izbor za tim bilding?

Escape Room avanture su odličan način da se poboljša timski duh i saradnja, a takođe omogućavaju i sticanje novih veština.

Osim što su izazovne i zabavne, igre bekstva su korisne i iz psihološkog aspekta. Ove aktivnosti podstiču timski rad, razvijaju kreativnost i poboljšavaju komunikaciju među članovima tima.

Takođe, Escape Room avanture pomažu u razvijanju veština kao što su brzo razmišljanje, odlučivanje pod pritiskom i rešavanje problema.

Jedna od najvećih prednosti tim bildinga jeste poboljšanje komunikacije među zaposlenima, a poznato je da se bolja produktivnost može dostići kada u komunikaciji ne postoje nikakve prepreke.

Poslodavci koji jednom mesečno organizuju tim bilding aktivnosti slažu se u jednom – motivacija zaposlenih nakon tim bildinga raste, a time i produktivnost. 

Escape Room Beograd Robin Hood EscapeMania Beograd Robin Hud

Rezultati tim bildinga su stvaranje osećaja zajedništva među pojedincima i odsecima, učvršćuje se veza među njima i utisak da svi idu u istom pravcu i ka istom cilju.

Zahvaljujući tim bilding aktivnostima, radno okruženje postaje im mesto na kojem se osećaju prijatno, a ovim putem se zbližavaju sa kolegama iz svog ili drugog odseka na način na koji do tada nisu imali priliku.

Escape room tim bilding je dugačiji koncept od klasičnog tim bildinga gde se svi zaposleni okupe na izletu i ubijaju vreme do kraja događaja.

U sat vremena koje članovi tima provedu zajedno zaključani u sobi moraju da sarađuju i da zajedničkim radom postignu cilj.

Kada se ekipa nađe u zaključanoj prostoriji sa ograničenim vremenom za pronalaženje izlaza, nema puno vremena da razmišljaju ko će šta da uradi. Na ovaj način priča i atmosfera navode članove ekipe da instiktivno imaju poverenja u saigrače.

Tim bilding u escape room-u ne ostavlja puno vremena za premišljanje, mora da se reaguje brzo, upravo zato se i postižu odlični rezultati.

Na kraju dana ovo je jedno nesvakidašlje i zabavno iskustvo koje će se pamtiti i prepričavati.

Escape Room Robin Hood EscapeMania

Šta su Escape Room avanture?

Escape Room je igra koja podrazumeva ulazak u prostoriju (sobu) u kojoj se nalaze skriveni tragovi i zadaci koje tim treba da reši u roku od 60 minuta kako bi uspešno pobegli iz prostorije.

Escape Room avanture pružaju izazov, zabavu i podstiču saradnju među članovima tima. Ova vrsta team building aktivnosti je popularna širom sveta, a sada je dostupna i kod nas.

Naše escape room igre se nalaze na istoj lokaciji i četiri tima mogu da igraju u isto vreme. Naša adresa je Terazije 38 u centru Beograda. Odlično mesto za početak provoda.

Escape Room Kafana Jugoslavija EscapeMania Belgrade

Informacije i rezervacije

Escape Room avanture su sjajan izbor za team building. Ove aktivnosti su izazovne i zabavne, a takođe pomažu u podsticanju timskog duha, razvoju veština i poboljšanju komunikacije među članovima tima.

Uz našu pomoć, organizacija Escape Room avanture za vaš tim može biti veoma jednostavna. Naša kompanija ima iskustvo u organizaciji tim bilding aktivnosti, tako da se možete osloniti na nas da vam pružimo nezaboravno iskustvo.

Sve u svemu, ukoliko tražite kreativan i zabavan način da izgradite timski duh i jačate poslovnu saradnju, Escape Room avanture su prava stvar za vas.

Kontaktirajte nas i dozvolite nam da vam pomognemo u organizaciji ovog nezaboravnog događaja.

Za informacije i rezervacije na raspolaganju smo vam putem telefona: 062 149 20 30, mail-a: escape@escapemania.rs ili kontakt formulara sa kontakt strane.