Escape room rođendani

Escape room rođendani su avantura koja se prepričava danima. Potpuno drugačije i zabavno iskustvo za decu!

Zašto escape room rođendani

Escape room rođendani su unikatna i nezaboravna avantura koja će dečiji rođendan pretvoriti u nesvakidašnje iskustvo. U ovoj avanturističkoj igri, zadatak je da se zajedno sa timom reše zagonetke i pronađe izlaz iz sobe u roku od 60 minuta. Ovakav vid saradnje kod dece jača njihov timski duh i podstiče na kreativno razmišljanje. Ovih sat vremena deca su odvojena od mobilnih telefona i moraju da koriste logiku kako bi rešili zagonetke koje su pred njima.

Zagonetke su izazovne i nisu lake, iz tog razloga organizujemo rođendane samo za slavljenike koji pune 10 ili više godina.

PS: Escape room igre su kreirane prvenstveno za odrasle, a deca mogu da ih igraju uz prilagođeno vođenje igre od strane naših game mastera.

Escape-room-rodjendani-za-decu-beograd-escape-mania-terazije-38

Rođendanski paketi

Escape Mania organizuje rođendane za decu od 10 godina i stariju. Escape room rođendani traju dva sata.

Prvih sat vremena su rezervisani za igranje escape room igara. U ovom periodu se formiraju ekipe do 5 članova i polaze svaki u svoju avanturu. Pred njima su sobe iz kojih tebaju da pronađu izlaz a na tom putu ih čekaju zagonetke koje moraju da reše.

Drugi sat je rezervisan za proslavu i to u Kafani Jugoslavija. Ovo je proslava gde će svi imati ponešto da kažu. Dok sabiraju utiske očekuju ih pica i sokovi a po vašoj želji možete da donesete tortu.

Paket 1

Paket 2

Bezbednost na prvom mestu

Kada su dečiji rođendani u pitanju posebno vodimo računa o bezbednosti.

Svaku ekipu kroz avanturu vodi game master. Game master je zadužen da prati tok igre kao i da pomogne ako su igrači u nedoumici šta treba sledeće da urade.

Escape room sobe Robin Hud i Vudu priče su pokriveni kamerama tako da game master u svakom trenutku vidi i čuje igrače. Kafana Jugoslavija je specifična po tome što je game master sve vreme prisutan u sobi i prati igru.

Naše osoblje ima puno iskustva sa oraganizacijom rođendana i u radu sa decom.

Rođendan za pamćenje

Escape room rođendani se prepričavaju nedeljama.

Ovo nije klasičan rođendan, ovo je avantura u kojoj svi imaju ulogu i učestvuju u timu.

Escape-room-rodjendani-za-decu-cena-beograd-escape-mania-terazije-38

Informacije i rezervacije

Torta nije uračunata u cenu paketa i nju donosi slavljenik.

Ne postoji prostor opredeljen za boravak roditelja.

Ukoliko neko dete ima alergiju molimo vas da nam to napomenete prilikom rezervacije.

Rođendani se realizuju nezavisno od drugih termina i nisu vezani za ostale igrače.

Za informacije i rezervacije na raspolaganju smo vam putem telefona: 062 149 20 30, mail-a: escape@escapemania.rs ili kontakt formulara sa kontakt strane.

PS: Ukoliko još niste bili kod nas, ne zaboravite da je escape room jedinstvena avanturistička igra namenjena svima a prvenstveno odraslima. Pozivamo vas da i vi kao roditelji sa svojim timom pokušate da pronađete izlaz iz sobe za manje od 60 minuta i ispunite zadatak. Pored društvenog značaja escape room je odličan i za teambuilding.