Escape-Mania-escape-room-Beograd

Robin Hud

Soba je smeštena u srednjevekovnu englesku, vi i vaši saigrači ćete postati deo družine Robin Huda. Princ Džon je ukrao krunu kralja Ričarda, vaš cilj je da je vratite pravom vlasniku.

Naše Escape room igre

Mamurluk

Okupili ste ekipu i odlučili da izadjete u provod. Veče se otrglo kontorli i ne sećate se šta ste radili i gde ste bili.... budite se u nepoznatom stanu...

Kafana Jugoslavija

Učestvujte u jednoj beogradskoj kafanskoj priči, pronađite izgubljeni recept stare porodične rakije.

Vudu priče

Ulazite u kolibu zlog Vudu vrača. Vi i vaši saigrači imate jedan sat da skinete kletvu i pobegnete iz uklete kolibe.

Šta su escape room igre?

Pronađi izlaz

Escape room igre su zamišljene da vas na određeni vremenski period, najčešće 60 minuta, izmeste u potpuno novi, realni svet u kome Vi i vaš tim preuzimate nove i uzbudljive uloge.

Zadatak Vas i vaše družine je da izađete iz sobe, usput ćete rešiti misteriju, spasiti svet ili se upustiti u neku sličnu avanturu koju ste do sada viđali samo u kompjuterskim igricama ili na filmu. Igra će vas terati da koristite logiku, timski rad, moć opažanja i maštu kako biste rešili zagonetke koje su pred vama.

EscapeMania Vas poziva da posetite Robin Hood, Voodoo Tales i kafana Jugoslavija escape room beograd igre.

Šta treba da znam?

Naše room escape igre su pravljene za sve, nikakvo posebno znanje nije potrebno. Sve što očekujemo da igrači poznaju jesu osnovne matematičke operacije i poznavanje Srpskog jezika (ili Engleskog).

Ko može da igra?

Naše igre su dizajnirane za sve, ipak deca ispod 12 godina moraju biti u pratnji roditelja ili staratelja.

Nema ograničenja u smislu godina, obrazovanja ili bilo čega drugog. Ukoliko uživate u dobroj priči, autentičnoj atmosferi ili misteriji naše sobe su savršene za vas.

Cenovnik

4000 Din. 2 Osobe
  •  
4500 din. 3 Osobe
  •  
5000 din. 4 Osobe
  •  
5500 din. 5 Osoba
  •  

Rekli su o Nama